Loes Rooijakkers-Jeuken

Misschien heeft u naar mij gezocht i.v.m. uitvaartwerkzaamheden. Wellicht kent u mij onder mijn meisjesnaam Loes Jeuken. Ik ben nog steeds werkzaam als uitvaartbegeleider echter nu bij Manuela Konings Uitvaartbegeleiding in een samenwerkingsverband.

Als ik had geweten dat dit mocht, dan had ik het anders gedaan….’
Dit wil ik nóóit horen van nabestaanden. En daar zet ik mij volledig voor in.

Spreker bij de uitvaart (funerair spreker)

Teksten maken en indien gewenst voordragen op basis van uw input. Het lukt u misschien nu niet om de juiste woorden te vinden. Natuurlijk is een combinatie van een eigen tekst met een aanvulling van mij ook mogelijk. Ik geloof in waarachtigheid waarbij het leven en karakter ten volle belicht worden.

Docent/ trainer bij Docendo

Ik ben docent voor de uitvaartgerichte vakken op de uitvaartacademie Docendo te Geldermalsen. Met deze opleiding kunnen studenten opgeleid worden tot uitvaartverzorger.
Docendo
Als trainer begeleid ik tijdens de Oriëntatiedagen een ieder die denkt te willen gaan werken in de uitvaartzorg. Dit met een informatievoorziening over de branche praktijkvoorbeelden uit het vak. Deze dag biedt informatie over de mogelijkheden binnen de postmortale zorg (laatste verzorging) ,uitvaartbegeleider of een combinatie van beiden. Daarna kunnen de deelnemers een weloverwogen keus maken voor een opleidingsrichting en of het vak inderdaad iets voor hen is. De trainingen die ik incompany verzorg zijn gericht op communicatie met nabestaanden.

Columnist

Als columniste schrijf ik columns die aan de uitvaartbranche of nabestaanden (mensen en rouw) gerelateerd zijn. Ik ben verbonden als columniste aan het Brancheblad Uitvaartzorg.